Hvordan handle

Ny hos lysogdesignkongsberg.no?

Om du ønsker å handle lamper fra lysogdesignkongsberg.no sin nettside er det bare å trykke kjøp på de lampene du ønsker. Disse lampene blir så lagt til din «Handlevogn» og du kan fortsette å handle om du vil. Når du er ferdig med å velge deg ut lamper er det bare å trykke på handlevogn-ikonet oppe i høyre hjørne og du vil nå komme til en side som viser deg alle varene du har valgt. Her kan du gjøre endringer som å endre antall og slette produkter om ønskelig. I kassen kan du opprette en konto. Du kan også endre på leveringsadresse, frakt og betalingsmetode. Når du trykker på «Bekreft bestillingen» blir denne sent til oss og du vil få en bekreftelse på e-post med en gang.

Hvordan finne produktet?

Vi har mange forskjellige kategorier og underkategorier som vi har plassert lamper i. Om du vet navn, produktnummer eller annen info på lampen, kan du søke etter dette i «Søk på produkter» oppe i høyre hjørne. Under kategoriene kan du sortere produkter på plassering, navn og nyeste. Nettsiden viser alltid de 21 første produktene og du kan bla til neste side.

Kostnader

Alle prisene på lysogdesignkongsberg.no er inklusive mva. og miljøgebyr. (Handler du fra Svalbard skal du ikke betale norsk mva, dette trekkes fra manuelt hos oss) Andre kostnader som kan tilkomme er frakt, med mindre du velger å hente selv, dersom du ikke betaler med Visa eller MasterCard.

Mer produktinformasjon

Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere informasjon på våre produkter. Det er veldig mange lamper som ligger på lysogdesignkongsberg.no og noen ganger kan det skje at du trenger mer produktinfo enn det du kan finne på vår nettside. Ta da kontakt med oss på e-post eller telefon og vi vil hjelpe deg så godt vi kan! Ved registrering av nye produkter vil vi gjøre vårt beste for å få publisert så mye som mulig av den informasjonen som er tilgjengelig så raskt vi kan.

Tilbehør og reservedeler

Vi kan ved behov skaffe reservedeler og glass til mange av lampene vi selger, om du finner den på vår nettside er sjansen stor for at dette kan skaffes. Ta da kontakt med oss på telefon eller e-post så hjelper vi deg videre. Det kan være greit at du vet hvem som har produsert den og gjerne et produkt-nummer på lampen.

Noen av lampene vi selger kommer med tilleggsprodukter. Dette kan være ledning, tak-kopp, lyspærer og lignende. Hvis dette er tilfelle vil det stå info om dette i «Beskrivelse». Her vil du også finne en lenke til produktet slik at du enkelt og greit kan legge til dette i handlekurven også. Hvis vi ser at du har glemt et vesentlig tilleggsprodukt til lampen din vil vi ofte ta kontakt med deg og gjøre deg oppmerksom på dette.

Bredde i vareutvalget

Dersom du er på jakt etter en lampe som ikke ligger på nettsiden vår, bør du ta kontakt med oss. Det er kun et lite utvalg av lampene vi kan levere som ligger på nettsiden vår da vi har et meget stort utvalg fra mange forskjellige produsenter. Har du spesielle ønsker om nye produsenter, lamper o.l. er det kjempefint om du tar kontakt med oss! Vi setter pris på ønsker og ideer og er ikke medlem av noen kjede så vi står helt fritt til å velge selv hva vi skal ta inn.

Personvern og sikkerhet

Når du handler på lysogdesignkongsberg.no blir du bli bedt om å opplyse om navn, adresse, tlf. osv. for at du skal kunne gjennomføre handelen. Vi garanterer at denne informasjonen IKKE vil bli gitt til noen andre. Informasjon som kredittkort info, personnummer eller annen sensitiv informasjon vil ikke være tilgjengelig eller lagret hos lysogdesignkongsberg.no. Nettsiden vår benytter informasjonskapsler, såkalt cookies, og vi behandler alle persondata ifølge lov om Personopplysninger.

Glemt passord

Har du vært så uheldig å glemme passordet ditt kan er det bare å trykke Glemt passord på innloggingssiden.

Endre dine opplysninger

Ønsker du å endre dine opplysninger må du logge inn på siden din. Har du andre spørsmål kan du gjerne ta kontakt med oss på e-post eller telefon.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle