Om LYS & DESIGN KONGSBERG AS

Lys er mer enn bare praktisk. Lys gir omgivelsene våre form og karakter.

Lysbutikken Lys & Design Kongsberg er en liten butikk på Kongsberg som er leverandør av hjemme belysning og tilbehør på nett. Våre produktgrupper omfatter det meste av lyssystemer og lamper til blant annet baderom, kjøkken, stue, barnerom og utebelysning. I tillegg har vi veldig god kunnskap om lyskilder og kan hjelpe både deg som vil dyrke tomater eller deg som er opptatt av energisparing.

Er du lei av de tradisjonelle lampebutikkene? Vi har garantert noe du liker!

Vi legger vår stolthet i å finne produkter ikke alle har, i de fleste prisklasser og i god kvalitet. Trenger du noen gode råd tilbyr vi rådgivning og har egen lyskonsulent. Ta også gjerne turen innom butikken vår for å se vårt utvalg og å få gode tips og informasjon om trender, leverandører og hva som er smart å tenke på ved innkjøp av ny belysning til hjem eller bedrift.

Hvor er vi?

Du finner oss i Kongsberg, i Dyrmyrgata 23. Vis a vis Monter og Kongsberg Internasjonale skole. Vi ligger ca 600 meter ifra Kongsberg Knutepunkt hvor det er tog og busstasjon. Kommer du med bil har vi parkering rett utenfor butikken.

Besøksadresse:

Lys & Design Kongsberg AS

Dyrmyrgata 23

3611 Kongsberg

Tlf: 91 16 14 90

E-post: post@lysogdesignkongsberg.no

Org.nr: 915053602