Mange års erfaring i belysning av private boliger og bedrifter

Lyskonsulent

Få en belysningsplan for din bolig

Vi hos Lys og Design Kongsberg AS har mange års erfaring i belysning av private boliger og bedrifter. Vi tar på oss oppdrag innen hele Norge.

Se med nye øyne:

Å bygge eller endre boligen er tidskrevende og dyrt. En Lyskonsulent vil uavhengig entreprenør og leverandør gi en belysnings plan, og kanskje spare antall punkter men likevel oppnå riktig mengde lys.

Valg av riktig belysning:

I dagens samfunn finnes det en uendelig mengde produkter å velge mellom. Men det bør være en rød trå gjennom boligen og få det som passer best til deg og ditt budsjett.

Vi har fagkunnskap:

Mange har ikke bygd eller pusset opp bolig før. Lys kan gjøre så mye med arkitekturen og energikostnaden. Øke følelsen av rommets størrelse, fremheve arkitekturen og bevisstgjøring av type lyskilder. Men mest av alt betyr riktig lys økt trivsel.

Hva er en belysningsplan?

Belysningsplan er inntegnede lyspunkter i din bolig tegning. Den beskriver hvor punktene settes og type belysning.
Elektrikeren jobber ut fra belysningsplanen. Lyset blir ofte glemt eller nedprioritert i en byggeprosess og du vil angre om du ikke får det med fra et tidlig stadium. Åpent elektrisk anlegg er i dag ikke å foretrekke. Et skjult anlegg vil gi et renere og stiligere inntrykk, samt flere, og bedre muligheter av type armaturer.
Det er bedre å være bevisst på punktene, og hva det kommer til å koste deg fra starten av. Da kan du forhandle med entreprenør/ installatør før man bygger enn mens man bygger. Kostnadene kommer uansett.

Hva er lurt å vektlegge?

Nok og riktig lys i forhold til praktiske oppgaver uavhengig boligens størrelse.

Indirekte og blend-fritt lys gir en bedre stemning i rommene. God variasjon og kombinasjon av forskjellige type armaturer som gir spennende inntrykk gir en god atmosfære.

Bevisst plassering av lys vil også fremheve boligens kvaliteter. Gi en følelse av økt volum eller skjule det man er mindre fornøyd med.

Rommene benyttes ofte til forskjellige formål og belysningen skal være et bevisst valg i forhold til behovet.

Ved å benytte LED-lys, sensorstyrt lys og forskjellige lyssoner vil energi forbruket minke. God belysning vil bli ivaretatt mens strømkostnadene holdes nede.

Lys & Design Kongsberg AS tilbyr kunden godt lys innenfor det budsjettet kunden ser for seg. Dette diskuteres før igangsettelse.
Forskjellige kunder ønsker seg forskjellige ting, men oftest inneholder planene:
En målsatt plantegning med lyspunkter inntegnet.
Produktark over konkrete armaturer og priser.
Ekstra: Skjema over brytere, lyssoner og stikkontakter.
Noen møter/telefonmøter pleier å gjennomføres. Befaring gjennomføres som oftest hvis mulig, men befaring er ikke nødvendig for å planlegge lys.
Dersom boligen ligger langt fra Kongsberg gjennomføres normalt ikke befaring.

Priser

Lys & Design Kongsberg AS fakturerer kr 700 + mva. pr time.
Ved lysplaner for bolig avtales som oftest en fastpris eller prisramme. Komplette boliger starter fra kr 10500 + mva. Ved lysplaner for deler av bolig, for eksempel stue, kjøkken og tv-stue kan prisen være lavere, litt ettersom hva slags type belysning kunden ønsker.

Dersom man fra starten av har en god planlegging vil man spare penger ved innkjøp og installasjon. En konsulent vil være en god innvestering.

Ta kontakt hvis du trenger hjelp til belysning av din bolig, din hage eller din hytte, så kan vi ta en uforpliktende prat om hva som passer for deg.

Om virksomheten

Lys & Design Kongsberg AS startet opp i 2015 av Tone Møller Svendsen, men hun har siden år 2000 vært ansatt hos Elektrikeren Kongsberg AS. Vi holder til i samme lokaler og har et tett samarbeid mellom oss og montørene hos Elektrikeren Kongsberg AS.
Siden den gang har mange huseiere fått hjelp til en estetisk og teknisk god belysning i sine hjem.

Lys & Design leverer konsulenthjelp til både private og bedrifter. Det kan være alt ifra enkel rådgivning og tips om f.eks. stuebelysning til komplette belysningsplaner for hele boliger og hager. Hvis ønskelig, kan du kjøpe belysningen rett fra Lys & Design Kongsberg AS. Vi er behjelpelig med montering i Buskerud, Notodden-området og Vestfold. Ellers er vi behjelpelig med å finne installasjon i ditt nærområde.
Lys & Design Kongsberg AS setter deg og dine ønsker i fokus.

Du skal være trygg på at dine behov er viktige – Lys & Design Kongsberg lytter til deg og gjør alt for at ditt hjem skal bli så fint som mulig.

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med oss i dag

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle