Vi er stolte av å bli en del av Mesterlys-kjeden

Den 1. mars 2023 ble vi en del av Mesterlys-kjeden, og det er en stor ære for oss å kunne samarbeide med en så anerkjent og respektert fagkjede. Vi er imponert over deres ekspertise og kunnskap innen belysning og lysdesign, og vi er sikre på at vårt samarbeid vil føre til økt innovasjon og vekst for begge selskaper.

En av de største fordelene ved å bli en del av Mesterlys-kjeden er det store utvalget av lamper og lysarmaturer som de tilbyr på sin nettside. Vi har allerede utforsket deres sortiment, og vi kan ikke få fullrost bredden og mangfoldet i produktene de har tilgjengelig. Uansett om man er på jakt etter tradisjonell eller moderne belysning, har Mesterlys noe som passer for enhver smak.

Selv om vi nå er en del av Mesterlys-kjeden, vil vi fortsatt opprettholde vår egenart og tilby våre kunder et bredt utvalg av produkter fra flere andre anerkjente produsenter som vi allerede samarbeider med. Vårt mål er å tilby våre kunder den beste servicen og kundeopplevelsen, og vi tror at vårt samarbeid med Mesterlys vil hjelpe oss med å oppnå nettopp dette.

Alt i alt, er vi veldig glade for å være en del av Mesterlys-kjeden, og vi ser frem til å dele vår kunnskap og erfaring med dem, samtidig som vi lærer av deres ekspertise innen belysning og lysdesign. Vi tror dette vil være til stor fordel for våre kunder, og vi ser frem til å tilby enda bedre produkter og tjenester i samarbeid med en av de mest pålitelige og seriøse fagkjedene i bransjen.

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med oss i dag

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle